XL Group Plc

Client: XL Group
Architect/Engineer: Ethos Engineering
Location: Dublin
Year: 2012

The Building was a protected structure so the internal lighting was unable to feature recessed fitting into the ceiling. We used Prolicht Glorious fittings throughout office to give an eco-friendly LED based lighting system that offers generous lighting that was not only unique but very subtle. The Prolicht feature had the dual effect of emphasising the buildings existing unique architecture and adding a modern feel to the office space.
"I went into Willie's one day looking for a bulb for my bicycle lamp., I came out two hours later with 3 lamps, 4 shades and 6 kitchen chairs. I dont know what happened but the lights are lovely, the shades are hypnotic and the kitchen chairs are so comfortable that I have put on 3 stone. I'm still looking for a bulb for my bicycle lamp."
Christy Moore
Musician
PSM Awards 2013
 Realex Web Awards Shortlisted 2012 GDL Award